Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

S’obre el segon termini de les convocatòries dels Teatres Municipals per a la temporada 2020-2021

Palma, 30 de setembre de 2020.- Obert el segon termini de les convocatòries dels programes Escena, 100% i Clàssica corresponent a la programació dels mesos de febrer a juny de 2021 als Teatres Municipals. El termini de presentació de propostes estarà obert de l’1 al 31 d’octubre.

Aquesta crida agrupa tres convocatòries: Escena (programa de teatre d’autors de les Illes Balears, per a públic adult), 100% (programa musica de les Illes Balears) i Clàssica (programa de música clàssica i contemporània) i va adreçada a les companyies o grups de música que treballin dins d’aquests gèneres.

Cal destacar que al Pla de Xoc presentat per la Regidoria de Cultura just a l’inici de la crisi de la covid-19, es fa una referència expressa al manteniment de les convocatòries dels teatres municipals com a mesura de suport al sector, a més d’ajornar i no suspendre cap de les activitats previstes que s’hagin vist afectades per l’estat d’alarma. 

Tots els espectacles programats rebran el 100% de la recaptació, entre altres mesures per a complir el Pla de xoc contra els efectes de la COVID-19 .

A més, es compleix amb el Pla de Xoc pel que fa referència a les millores de les condicions de contractació. Així, s’han augmentat els caixets d’alguns programes respecte l’any passat, com és el cas d’Escena, en un 20% i, el 100% de la recaptació de tots els espectacles serà per a les companyies i grups de música. De la mateixa manera, s’han consensuat amb el sector els criteris de valoració i puntuació, com afavorir la producció pròpia de les Illes Balears o la simplificació de les convocatòries en si.

Les convocatòries:

  1. Escena: programa de teatre per a públic adult que dona suport a les produccions de les Illes Balears.
  2. 100%: programa musical d’autors de les Illes Balears per a presentacions de discs i gires de músics locals. Dos terminis de presentació de propostes (maig i octubre).
  3. Clàssica: programa de música clàssica i contemporània. Dos terminis de presentació de propostes (maig i octubre).

Per tal de facilitar la presentació de propostes s’ha habilitat un correu electrònic per a poder-ho fer telemàticament (teatresmunicipals@palma.cat). Les propostes se seleccionaran a través d’una comissió avaluadora que també inclou representants del món de la música i de les arts escèniques, i la resolució es publicarà a www.palmacultura.cat. Hi haurà fins al dia 31 d’octubre per a presentar propostes.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email