Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Sofia, Salvatge Cor i Dead Eye Wolves, primer, segon i tercer classificats del concurs Pop Rock 2020

Palma, 5 d’octubre de 2020.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, acompanyat de la coordinadora general i els directors de l’àrea han presentat els guanyadors del Pop Rock 2020, un concurs recuperat després de 21 anys. Anit el jurat decidí que Sofia, una jove promesa de la música, s’erigís amb la seva proposta de música urbana i futurista com a guanyadora del certamen.

El segon premi va ser per Salvatge Cor, que també es va fer amb l’accèssit a millor cançó en català atorgat per Enderrock, Cap a la llum. El grup de metal punk Dead Eye Wolves va quedar tercer classificat. Bad Shades i Doctor Zhaska y la Banda Misterio també tocaren anit a la final del concurs que va tenir lloc a Es Gremi i seran programats als teatres municipals de Ciutat amb el 100 per cent de taquillatge. Sofia s’emporta un premi de 3 mil euros i una actuació a la Fira B!.

El segon classificat obtendrà 2 mil euros i el tercer mil. Tots tres actuaran al Teatre Principal durant les festes de Sant Sebastià.  “Vaig proposar recuperar aquest concurs amb la idea que el Pop Rock fos una plataforma d’exhibició i promoció dels grups més joves i d’altres més emergents o consolidats. Ara que ja podem fer balanç, amb més de 100 grups presentats i amb mostres de gran qualitat, podem dir que aquest Pop Rock ha estat un èxit i que l’any que ve en aquestes dates en farem una nova edició”, ha explicat Noguera.

Antoni Noguera: “vaig proposar recuperar aquest concurs, que ara feia 21 anys que no se celebrava, amb la idea que el Pop Rock fos una plataforma d’exhibició i promoció dels grups més joves i d’altres més emergents o consolidats. Ara que ja podem fer balanç, amb més de 100 grups presentats i amb mostres de gran qualitat, podem dir que aquest Pop Rock ha estat un èxit i que l’any que ve en aquestes dates en farem una nova edició”.

Accèssits

A més d’aquests premis, també s’han donat tot un conjunt de distincions patrocinats per entitats, festivals i empreses del sector musical. “Vull agrair la implicació del sector en aquesta primera edició, això ha fet que el Pop Rock tengui un caràcter més obert en què hi han participat esdeveniments tan diversos com el MallorcaLive Festival o el Heavy Balear Fest”, ha dit el tinent de batle.

-Premi Espora Records: consistent en l’edició d’un single en vinil a partir de l’enregistrament aportat pel Grup o solista. SOFIA

-Premi Heavy Balear Fest: consistent en una actuació programada per al Heavy Balear Fest 2021. TASTE MY SWEET REVENGE

-Premi Fira del disc: consistent en una actuació programada a la Fira internacional del Disc de Mallorca. MILANA

-Premi Mondosonoro: consistent en un seguiment del grup o solista amb una entrevista a aquesta publicació. GO CACTUS

Sofia, una jove promesa de la música, s’ha erigit amb la seva proposta de música urbana i futurista com a guanyadora del certamen.

-Premi Mallorca Live Festival: consistent la programació d’una actuació al Festival Mallorca Live 2021. PELIGRO

-Premi Enderrock a la millor cançó en català: consistent en una portada a l’Enderrock i entrevista a Enderrock digital i en paper. El premi és per a la banda SALVATGE COR per la cançó CAP A LA LLUM

– Premi Es Gremi Cafè Club: consistent en 3 actuacions remunerades programades a l’escenari del Cafè Club. SOFIA

-Premi Es Gremi Sala, consistent dues actuacions:

Categoria Pop Rock: premi consistent en una actuació com a teloners al pròxim Aniversari ES GREMI SOUNDS, fent de teloners de grups de nivell estatal. THE GREUGE

Categoria Metal-Punk: actuació programada com a teloners en un concert organitzat per la promotora DEATHLIGHT MUSIC. MILANA

El segon premi va ser per Salvatge Cor, que també es va fer amb l’accèssit a millor cançó en català atorgat per Enderrock, ‘Cap a la llum’.

-Premi Escola Es Gremi: consistent en 4 sessions de coaching musical a l’Escola de Música Es Gremi. Ajudarà a reforçar la seva posada en escena i l’any vinent guanyar el POP ROCK 2021. JULIETA CALAVARO

-Premi Es Gremi i Ajuntament de Palma: consistent en un local d’assaig de Es Gremi durant 6 mesos, per al millor grup amb integrants i lideratge femení. PELIGRO.

El grup de metal punk Dead Eye Wolves va quedar tercer classificat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email