Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat continua amb les obres de rehabilitació de l’edifici municipal El Tirador

Palma, 6 d’octubre de 2020- L’àrea de Model de Ciutat de l’Ajuntament de Palma continua amb les obres de rehabilitació a un dels edificis municipals conegut com El Tirador, i que compta amb 45 habitatges rehabilitació. L’edifici està situat entre els carrers Miquel Sants Oliver, Damas Calvet i Goethe i les obres consisteixen en reforçar els forjats de les plantes cobertes, aïllament tèrmic, i impermeabilització i reposició de la teulada. Aquesta obra es va adjudicar a Zima Desarrollos Integrales S.L. per un import total de 697.636,86€, i un termini d’execució de les obres de 6 mesos. El Patronat Municipal de l’Habitatge és el responsable d’aquest encàrrec i ja està planificat una segona fase, amb la intervenció de la resta de l’edifici en relació a la façana interior.

Les obres de rehabilitació a l’edifici municipal d’El Tirador preveuen la col·locació  d’una doble façana i l’adequació de les instal·lacions comunitàries d’electricitat, telecomunicacions, d’abastiment d’aigua potable i sanejament així com la previsió d’ instal·lar d’equips de captació solar fotovoltaica per autoconsum d’energia elèctrica.

Neus Truyol: “els ajuntaments som la porta d’accés per als ciutadans vulnerables i hem de tenir capacitat econòmica per invertir en les persones i donar resposta a l’emergència habitacional'” .

En conjunt, l’àrea de Model de Ciutat i el Patronat Municipal de l’Habitatge estan duent a terme obres a diversos edificis municipals que beneficien a 73 habitatges públics i amb una inversió d’1.176.488,4€, fons provinents de l’aprofitament dels Romanents de l’any 2018. Concretament, es tracta de dos edificis més situats al carrer Aragó, a més a més de l’edifici visitat avui de El Tirador.

L’Àrea Model de Ciutat està duent a terme les obres de rehabilitació de diversos edificis de propietat municipal amb una inversió global d’1,2 milions d’euros.

Per la seva banda, la regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, ha afirmat que “sense capacitat de reinvertir els romanents del pressupost municipal, aquesta actuació no hagués estat possible. Els ajuntaments som la primera porta d’accés als serveis bàsics de la ciutadania i necessitam recursos per facilitar l’accés a l’habitatge digne i situar les persones vulnerables en el centre de les prioritats públiques”

En aquest sentit, Truyol s’ha mostrat satisfeta perquè “s’han aixecat les restriccions financeres per invertir en les persones, per actuar  davant la situació d’emergència habitacional agreujada per la crisi social i econòmica post COVID”.  

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email