Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les obres d’ampliació de l’arxiu d’Urbanisme entren en la recta final

Palma, 14 d’octubre de 2020.- La Junta de Govern ha aprovat avui l’adjudicació del contracte de subministrament i muntatge de mòduls d’armaris compactes mòbils per a l’arxiu de la Gerència d’Urbanisme a l’empresa EYPAR SA per un valor de gairebé 250 mil euros. La durada del contracte és de 90 dies i s’iniciarà el dia següent a la formalització del contracte. Es tracta de la darrera passa per enllestir les obres d’ampliació de l’arxiu, situat a la planta -1 de l’edifici d’Avingudes, que es preveu que estiguin enllestides abans de final d’any.

Precisament el batle de Palma, José Hila i la regidora de l’àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol, han visitat aquesta setmana les obres que permetran comptar amb 7440 metres lineals d’arxiu i millorar l’eficiència de l’administració i oferir millor servei públic en la gestió d’expedients. Actualment el departament disposa de més de 4.000 metres lineals repartits entre diferents serveis i departaments, principalment obres, activitats i ITE.

La intervenció permetrà comptar amb 7.440 metres lineals d’arxiu i millorar l’eficiència de l’administració i oferir millor servei públic en la gestió d’expedients.

Aquesta intervenció compta amb un pressupost de 750 mil euros provinents del romanent de 2018 i s’ha dividit en dues fases: obra de reforç i subministrament dels armaris compactes. “L’actuació dona solució als expedients urbanístics en situació d’arxiu com a la previsió dels pendents de tramitació, així com la creació de futurs fins a la implementació definitiva de l’administració electrònica”, ha assenyalat Truyol.

En concret, l’obra consisteix en la realització d’un reforç de l’estructura del forjat de sostre de planta -2 per reforçar l’estructura al trespol de la planta d’Arxiu i el subministrament consisteix en la instal·lació dels contenidors compactes aprovats avui que serviran per a optimitzar l’espai.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email