Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS-Estimam Palma acaba el seu procés d’implantació territorial amb la constitució de quatre noves agrupacions

Palma, 15 d’octubre de 2020.- MÉS-Estimam Palma ha acabat, després de mesos de feina, el procés de constitució de la seva xarxa territorial iniciat aquesta legislatura en els pobles i barris de Palma. I ho ha fet amb la creació de quatre noves agrupacions (Centre, Nord, Ponent i Llevant-Litoral), que s’afegeixen així a les ja històriques de Sant Jordi i Son Sardina. La constitució de les noves agrupacions forma part del procés de reorganització territorial que ha impulsat el partit per millorar el seu contacte amb la ciutadania i amb els moviments socials.

Segons el Coordinador de MÉS-Estimam Palma, Miquel Àngel Contreras, “l’objectiu de les noves agrupacions, és començar a fer feina, en contacte directe amb els i les militants i simpatitzants, i en col·laboració amb el teixit associatiu, per transformar els barris  de la nostra ciutat i per fer-hi arribar el missatge i les propostes de MÉS-Estimam Palma”. L’organització encara el nou curs amb la voluntat de continuar impulsant mesures, juntament amb la militància, per donar resposta a la crisi social i sanitària provocada per la COVID 19.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email