Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dimecres entra en vigor Palma, Ciutat 30

Palma, 19 d’octubre de 2020.- L’obligatorietat de circular a menys de 30 quilòmetres per hora a Palma entrarà en vigor dimecres dia 21 d’octubre. L’àrea de Mobilitat Sostenible té previst instal·lar un total d’onze panells de grans dimensions com el que s’ha presentat avui a les principals entrades de Palma des de la via de cintura (Porto Pí i entrades per carrer Manacor, c/Aragó, carretera de Valldemossa, camí de Jesús, la Vileta, Andrea Doria, Son Rapinya i altres punts)  i situar fins a 22  panells de tamany mitjà a les entrades a Palma des de diferents nuclis i punts singulars.

Així, a partir d’ara a tots aquells carrers en què no hi hagi cap senyalització de Palma la velocitat màxima permesa seran 30 km/hora.  Cal recordar que Palma Ciutat 30 entrarà en vigor de forma gradual ja que durant els propers dos mesos l’àrea de Mobilitat Sostenible ha planificat el canvi de fins a 900 senyals a diferents carrers on es rebaixa la velocitat permesa. En aquest sentit, caldrà sempre respectar la velocitat que indiquen les senyals.

Nou decret de velocitats màximes a Palma

L’entrada en vigor d’aquest canvi ha obligat a adaptar la resta de senyalització de Palma  d’acord amb el nou decret de velocitat que defineix les velocitats màximes permeses a un total de 190 carrers. En concret, les velocitats màximes es rebaixen de 50 a 40 km hora i de 70 a 50 a un total de 38 quilòmetres de carrers de la xarxa viària de Palma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email