Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El programa Palma Educa ofereix enguany 232 activitats formatives

Palma, 19 d’octubre de 2019.- El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, el director general d’Educació, Jaume Ribas, la representant d’una de les entitats promotores de les activitats, Tina Codina, i el tècnic educatiu de la Fundació Pilar i Joan Miró, Alejandro Ysasi, han presentat les activitats didàctiques que desenvoluparà Palma Educa durant el curs 2020-2021. En total s’ofereixen 232 activitats formatives, dividides en 13 blocs, que s’adrecen a l’alumnat de la ciutat i també a les entitats i en especial a les associacions de pares i mares. “Aquesta oferta educativa és clau per al desenvolupament dels infants i va en la línia de feina de la regidoria de Palma Ciutat Educadora”.

L’inici del curs 2020-2021 ha estat el més complicat dels darrers anys i  el mes de setembre, els centres han hagut de fer front a dificultats logístiques i d’adaptar mesures d’higiene i de distància molt elevats. “Un mes després amb les dades de què es disposa, es demostra que la incidència als centres educatius és baixa, per això consideram que és un bon moment per tornar a proposar el PalmaEduca als centres educatius”, ha dit Carrió.

Llorenç Carrió: “el programa PalmaEduca oferirà en aquest curs tan complicat una oferta educativa clau en el desenvolupament dels estudiants de Palma”.

En aquest sentit, el regidor ha recalcat “que el Programa PalmaEduca i les seves propostes educatives es fan amb totes les mesures i garanties sanitàries. Tot i l’actual crisi sanitària i social que estam vivint cal estar al costat dels infants”. Així, el programa PalmaEduca ha pres les mesures per adaptar-se a la nova normalitat i seguir els protocols establerts per la Conselleries de Salut i Educació donant continuïtat als grups estables del centre, manteniment de la distància de seguretat i evitar el contacte físic directe amb el monitor, evitant sempre que sigui possible l’ús de material compartit entre els participants, etc.

Les activitats de Palma Educa es divideixen en 13 blocs d’activitats, entre les quals destaquen les d’educació ambiental i història i patrimoni i cultura.

Com a novetat enguany s’incorporen 13 noves activitats i d’altres ofereixen la possibilitat de fer-se  online, com ara tot un bloc d’orientació i suport a l’estudi i diverses propostes per conèixer el món mironià que ofereix la Fundació Miró. Entre les noves activitats destaquen  per les temàtiques ambientals, patrimonials, artístiques, històriques i de cultura tradicional.

Finalment, el programa PalmaEduca durant el curs anterior es va veure suspès a causa a la COVID-19, però cal recordar també que durant l’estiu es varen seguir fent algunes de les activitats sense incidències, com també que és un dels projectes més consolidats de l’Ajuntament i que en el curs 2018-2019 arribaren a 132.000 alumnes. Totes les activitats es poden consultar al web www.palmaeduca.cat.

Com a novetat enguany s’incorporen 13 noves activitats i d’altres ofereixen la possibilitat de fer-se  online, com ara tot un bloc d’orientació i suport a l’estudi i diverses propostes per conèixer el món mironià que ofereix la Fundació Miró.

Noves activitats curs 2020-2021:

Llegendes boscanes de Valldemossa

Entre el cel i la terra: la connexió Llull/Arxiduc

Taller de tir de fona

Ruta “Germania 500” a Palma

Ruta de la Conquesta de Mallorca a Palma

Històries matemàtiques de la Ciutat Vella

Acosta’t als instruments de les Illes Balears

Cine club de muntanya i natura

Taller de glosa. Tècniques d’improvisació

De  l’art  públic  a  l’art  lliure.  Descobrir  l’art  contemporani  a  la  ciutat: escultures i art urbà.

Intervenció mural al pati de l’escola-Projecció del documental “Nosaltres, els vencedors” Can Balaguer (5 tallers nous, com el taller de gravats)-Palma romana-Passejam per l’Eixample.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email