Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tot i Molt, el programa infantil i juvenil dels Teatres Municipals, oferirà un total de 9 espectacles entre octubre i maig

Palma, 28 d’octubre del 2020.- El tinent de batle de l’àrea de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, el director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras i el director general d’Educació, Jaume Ribas, acompanyats d’alguns membres de les companyies participants, han presentat avui el Tot i Molt; el programa infantil i juvenil dels Teatres Municipals, que oferirà un total de 9 espectacles oberts al públic familiar en cap de setmana entre els mesos d’octubre i maig

Com a novetat, enguany el programa s’adapta a la situació sanitària actual oferint les habituals funcions escolars també en línia per a facilitar l’accés als centres escolars a aquesta programació i evitar que s’hagin de desplaçar si les condicions no ho permeten. En aquest cas, es cobrarà un preu simbòlic i en qualsevol cas la recaptació serà per a les companyies. El tinent de batle de l’àrea de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera ha destacat: “els grans esforços que estam fent per adaptar-nos al moment actual, cercant solucions creatives perquè ni els infants ni les companyies en siguin les perjudicades”. En la mateixa línia, el director general d’Educació, ha remarcat que “seguim apostant pel programa Palma Educa perquè les escoles segueixin tenint aquesta oferta variada d’activitats, sempre de manera segura”.

La confecció del programa s’ha realitzat a través d’una convocatòria que va sortir el passat mes de maig, amb una comissió de valoració de les propostes. El director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras ha recordat que “els criteris de valoració de les propostes van ser fruit de diàleg i consens amb el sector, el que ha provocat que el programa reforci el seu compromís amb la creació local, sempre mantenint la qualitat del programa”.

Cal destacar que dos d’aquests provenen de la programació dels mesos anteriors, i que no es pogueren realitzar a causa de la declaració de l’estat d’alarma, als quals se li han de sumar aquells que formen part de la programació habitual. Segons Noguera: ” varem elaborar un Pla de Xoc amb diàleg amb el sector,  amb el compromís de no suspendre cap activitat i que tot allò que es reprogramés no afectés a la programació habitual. I així ho hem fet”.

Així mateix, Noguera ha recordat que: “seguint el Pla de Xoc hem millorat les condicions de contractació d’aquests espectacles: augmentat un 20% els caixets però també donant el 100% de la recaptació de la taquilla a les companyies”.

El preu de les entrades per a tots els espectacles familiars de cap de setmana serà de 1€ per a infants de 0 a 24 mesos, de 6€ anticipada i 8€ a taquilla per a la resta d’infants de fins a 16 anys i de 8€ anticipada i de 10€ a taquilla per a adults.  La compra d’entrades es podrà fer a través de  www.palmacultura.cat o bé a taquilla en els horaris establerts. 

El programa

Dissabte 31 d’octubre a les 18h i diumenge 1 de novembre a les 12h

Teatre Municipal Catalina Valls

Volen volen

Mariantònia Oliver

35min –sense text

Dissabte 28 de novembre a les 18h i diumenge 29 de novembre a les 12h

Teatre Municipal Catalina Valls

Besa’m 2.0

Pepa Cases

50min –català i castellà

Dissabte 19 de desembre a les 18h i diumenge 20 de desembre a les 12h

Teatre Municipal Catalina Valls

Tina la bruixa fina

La Fornal d’Espectacles

58min –català

Dissabte 30 de gener a les 18h i diumenge 31 de gener a les 12h

Teatre Municipal Catalina Valls

L’Odissea d’Ulisses Centelles

Iguana Teatre

47 min – català

Dissabte 20 de febrer a les 18h i diumenge 21 de febrer a les 12h

Teatre Municipal Catalina Valls

Rissaga

Elixir Teatre

50 min – català

Dissabte 13 de març a les 18h i diumenge 14 de març a les 12h

Teatre Municipal Catalina Valls

Utopia

Clownnomadas

50min – sense text

Dissabte 27 de març a les 18h i diumenge 28 de març a les 12h

Teatre Municipal Catalina Valls

On és quan ja no hi és

Tolo Ferrà

50min – català

Dissabte 24 d’abril a les 18h i diumenge 25 d’abril a les 12h

Teatre Municipal Catalina Valls

El lladre d’ombres

Tomeu Gomila

52min – sense text

Dissabte 8 de maig a les 18h i diumenge 9 de maig a les 12h

Teatre Municipal Catalina Valls

Ella balla

Moskitas i griot

50min – català

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email