Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT acorda amb els veïnats de Sant Jordi, Es Pil·larí i s’Aranjassa activar la L31 regular entre Sant Jordi i Can Pastilla des d’aquest dissabte

Palma, 28 d’octubre de 2020.- L’Empresa Municipal de Transports (EMT) acordà ahir horabaixa amb els representants de les associacions de veïns de Sant Jordi i Es Pil·larí activar la Línea 31 regular que connectarà els nuclis de Sant Jordi, s’Aranjassa i Es Pil·larí amb el centre de Salut de Can Pastilla i el Palma Aquarim amb una línea regular que continua fins al centre de Palma (Sindicat) a partir d’aquest dissabte dia 31 d’octubre.

Així, la L31 que connecta Sant Jordi i Sindicat tindrà des de dissabte una freqüència de pas de 60 minuts. En concret, s’aturarà a Can Pastilla destí a Es Pil·larí cada hora des de les 08:05 i fins les 21.05, per Es Pil·larí destí Sant Jordi el bus passarà cada hora des de les 08:15 i fins les 21.15; i per Es Pil·larí destí Can Pastilla des de les 07.00 i durant cada hora des de les 07:40 i fins les 19:40 hores. Les aturades a Sant Jordi seran a les 06.50 i cada hora des de les 07:30 hores i fins a les 20.30 hores.

Aquesta línea regular es reforçarà amb el manteniment del servei de Transport a la Demanda que ha permès cobrir trajectes entre el Palma Aquàrium i aquests nuclis de Palma des del passat mes d’abril mitjançant vehicles de l’EMT i taxis i que cal sol·licitar amb antelació mitjançant l’App Spare.

Des de l’EMT recorden que la combinació entre una L31 regular i el Transport a la Demanda és una solució intermitja que es mantindrà mentre no es recuperi la normalitat absoluta. En aquest sentit, l’EMT manté el compromís de millorar freqüències i recorregut de la línea una vegada que la situació de pandèmia s’hagi superat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email