Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

SimfoVents Palma inaugura la Temporada de concerts simfònics amb el “Cicle de Tardor”

Palma, 29 d’octubre de 2020.- Les actuacions s’han adaptat a les noves circumstàncies derivades de la situació sanitària. Per complir amb els requisits d’aforament i seguretat, SimfoVents presenta programes formats per diverses formacions de música de cambra de gran format. Amb això s’ofereix una aproximació fidedigna a les característiques del seu repertori original. “Cal destacar que hem mantingut la programació habitual de la banda de música de Palma, apostant per la cultura segura i amb concerts adaptats a la normativa actual amb relació als aforaments. Qualsevol persona es pot descarregar la invitació a través de PalmaCultura.cat i de l’app d’activitats culturals de l’Ajuntament”, ha destacat el director general de música i arts escèniques, Miquel Àngel Contreras.

Els concerts, sota la batuta de director titular Francisco Valero-Terribas, es presenten en un format continu d’aproximadament 60 ‘de durada sense pauses intermèdies.

A més dels concerts de l’Cicle de Tardor, SimfoVents Palma torna a posar en marxa amb la Regidoria d’Educació, el seu projecte educatiu els dies 3, 4 i 5 de novembre al Teatre Xesc Forteza. Les audicions escolars es desenvoluparan en horari matinal. També hi haurà un Concert Familiar dia 4 de novembre a les 18h. Per a aquests concerts educatius, l’ensemble de saxòfons i percussió de SimfoVents comptarà amb la col·laboració de Xanguito que ens introduirà en els diversos aspectes del ritme.

SimfoVents Cambra, mitjançant la seva secció de flautes, també serà present al cicle de concerts “Música a la Cambra” de Can Balaguer el proper 19 de Novembre a les 19 h a la Sala de Música.

Finalment, SimfoVents Projecte Social tornarà al voltant de les dates pròximes al Nadal per seguir estant al costat de tots aquells que, per una raó o una altra, no puguin assistir als concerts. “Volem que la música sigui per a tothom”, ha dit Contreras.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email