Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Arrenquen tres dies de “Ritme”, els concerts escolars de SimfoVents amb la col·laboració de Xanguito

Palma, 3 de novembre de 2020.- Les regidories d’Educació i Cultura ofereixen quatre concerts per a escolars i famílies des d’avui i fins a dijous al Teatre Xesc Forteza de Palma. Els concerts de SimfoVents s’emmarquen en el cicle anual de “Concerts per a escolars” que es difonen a través de la plataforma PalmaEduca. Porten per títol “El Ritme” i compta amb la col·laboració del músic Joan Muntaner, Xanguito. L’activitat congregarà la meitat de l’aforament habitual per tal de complir amb totes les mesures sanitàries pertinents.

Tres dels concerts seran en horari matinal i els veuran 450 alumnes d’ensenyament primari. Un altre es farà d’horabaixa i serà destinat al públic familiar. Es tracta de la primera sortida escolar d’aquest curs per a la majoria d’infants. “Habitualment els concerts per a escolars que ens oferia SimfoVents Familiar eren càlids, propers, sorprenents. Enguany, tot i les restriccions no baixam el llistó: volem com els altres anys transmetre alegria, optimisme, bon humor i demostrar que l’entorn teatral i musical també és segur”, ha dit el regidor d’Educació i Política Lingüística Llorenç Carrió.

“Es tracta d’una activitat musical per conèixer i endinsar-nos en un concepte fonamental de la música: el ritme”, ha dit el director de SimfoVents Familiar, Paco Valero. “Per això hi participen els nostres saxòfons i percussió, que oferiran una sèrie de temes variats i il·lustratius. També comptaran amb la participació del músic Joan Muntaner, Xanguito, que mostrarà d’una manera senzilla i divertida com es formen i s’estructuren alguns dels patrons rítmics més populars: rumba, samba, tango, txa-txa-txà i molt més” ha afegit Valero.

Els concerts tenen una durada aproximada de mitja hora i el concert familiar tendrà lloc demà a les 18h de l’horabaixa. És necessari descarregar les invitacions a través del web www.palmacultura.cat

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email