Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comencen les visites guiades a les galeries de la plaça Major per a decidir el seu futur

Palma 23 de novembre de 2020.- Els propers 24, 25 i 26 de novembre es faran visites guiades a les galeries i s’instal·laran els punts d’interacció per a conèixer l’opinió de la ciutadania sobre el futur de les galeries de la plaça Major. Les visites i els punts d’interacció, així com l’enquesta en línea oberta fins al 6 de desembre, formen part del procés participatiu que s’encetà el passat mes d’octubre i que té per objectiu oferir a la ciutadania informació sobre l’espai i els projectes, alhora que es vol recollir la seva opinió.

Pel que fa als punts físics d’interacció, estaran ubicats a tres llocs diferents, un cada dia (plaça Major, plaça de l’Olivar i parc de ses Estacions). L’objectiu és donar visibilitat al procés, donant a conèixer els seus objectius i convidant a la ciutadania a participar del procés i donar-ne l’opinió.

Visites guiades a les galeries

Els dies 24, 25 i 26 de novembre es faran també les visites guiades a les galeries amb sis itineraris participatius en horari d’11 a 11:45 i de 17 a 17:45. Les inscripcions podran fer-se a l’apartat de participació ciutadana de la pàgina web de l’Ajuntament de Palma.

A més a més, el dia 26 es farà un taller amb infants i adolescents de centres educatius veïnats de la plaça.

Així mateix, els ciutadans que ho desitgin poden participar en l’enquesta en línea que romandrà oberta fins al pròxim dia 6 de desembre al següent enllaç: https://arquitectives.survey.fm/futur-placa-major.

Taules sectorials

Els dies 2, 3 i 4 de desembre se celebraran tres taules sectorials en què hi participaran entitats veïnals, socials i comerciants per opinar sobre la distribució d’usos, criteris d’accessibilitat i elements de disseny d’aquest espai tan emblemàtic de la ciutat. Se celebren de forma individual per tal de poder concretar la informació de manera precisa i, seguidament, trobar les convergències que permetin arribar a conclusions equilibrades que recullin les necessitats de tots els sectors.

La darrera fase es durà a terme al llarg del mes de desembre i suposarà l’elaboració de la memòria de criteris bàsics a partir de l’anàlisi i sistematització de la informació recollida, unes conclusions que serán traslladades a l’àrea de model de ciutat per realizar-ne el concurs d’idees.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email