Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Teatre Mar i Terra acollirà la II Setmana de la Dramatúrgia, organitzada per l’Associació de Dramaturgs de les Illes Balears

Palma, 30 de novembre de 2020.- El Teatre Municipal Mar i Terra acollirà la II Setmana de la Dramatúrgia, que se celebrarà entre el 4 i el 13 de desembre. La Setmana, organitzada per l’Associació de Dramaturgs de les Illes Balears (ADIB), compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca, l’Associació d’Actors i Actrius Professionals de les Illes Balears (AAAPIB), l’Institut Balear de la Joventut, Produccions de Ferro i SGAE. Així, a la roda de premsa de presentació avui al Teatre Municipal Mar i Terra hi han assistit Marina Salas i Aina de Cos, com a presidenta i secretària de l’ADIB respectivament, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera; el director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras; la directora insular de Cultura, Maria Pastor; la directora general de Joventut, Menors i Famílies, Marta Carrió, la presidenta de l’Associació d’Actors i Actrius, Marga López,  i Fàtima Riera en nom de Produccions de Ferro.

Segons el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera: “tot i que no va ser possible celebrar-se en el seu moment per les circumstàncies d’enguany, hem volgut mantenir viu l’esperit de la Setmana de la Dramatúrgia, posant a disposició els Teatre Mar i Terra, col·laborant a més amb un taller sobre drets d’autor a càrrec de Mario Sepúlveda i una masterclass de dramatúrgia impartida per Joan Yago”. En paral·lel, Marina Salas, de l’ADIB ha afirmat que: “és un orgull per nosaltres poder tirar endavant aquesta setmana centrada en la formació després del fet que s’hagués d’ajornar el juny passat”.

La II Setmana de Dramatúrgia comptarà enguany amb una sèrie d’activitats com tallers enfocats al sector, xerrades, una masterclass i la semifinal de l’Art Jove de Literatura amb lectures dramatitzades. Així, del 4 al 6 de desembre Helena Tornero oferirà un taller d’escriptura col·lectiva organitzat per l’ADIB en col·laboració amb l’APIB i el Consell de Mallorca. A més, el Teatre Mar i Terra acollirà també un taller de dramatúrgia amb Denise Duncan del 7 a l’11 de desembre, organitzat per l’ADIB i l’AAAPIB i amb el suport d’AISGE.

La Setmana de la Dramatúrgia, que se celebrarà del 4 al 13 de desembre, compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca, l’Associació d’Actors i Actrius Professionals de les Illes Balears, l’Institut Balear de la Joventut, Produccions de Ferro i SGAE .

Dia 10 de desembre a les hi haurà una xerrada sobre els drets d’autor en l’era digital a càrrec de Mario Sepúlveda, organitzada per l’ADIB amb el suport de l’Ajuntament de Palma. En la mateixa línia, el 12 de desembre a les 10h es realitzarà un curs en línia organitzat per l’ADIB i Produccions de Ferro amb el suport de l’SGAE titulat “L’autor en l’era digital”.

Diumenge dia 13 de desembre de 10 a 14h es realitzarà una masterclass de dramatúrgia amb Joan Yago amb el suport de l’Ajuntament de Palma. Per acabar, a les 19h se celebrarà la semifinal de l’Art Jove de Literatura. Una mostra en format lectura dramatitzada on s’escoltaran els textos dels semifinalistes i on es decidirà quins seran els textos que passaran a la gran final del certamen.

Tota la informació podrà consultar-se a la web www.palmacultura.cat i a les xarxes socials de l’ADIB i les inscripcions als diferents tallers, xerrades i activitats es podran fer a través del correu electrònic endavantadib@gmail.com

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email