Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament enllesteix les obres de reurbanització del solar del bloc VIII del Camp Redó que han suposat una inversió de 249.379 euros

Palma, 30 de novembre de 2020.-Les obres de reurbanització del solar del bloc VIII del Camp Redó han quedat enllestides després de tres mesos d’obres. Aquesta darrera fase d’actuacions  s’emmarca en el procés de millora d’aquest barri de Palma que s’inicià amb la demolició del Bloc VIII del Camp Redó i culmina el conjunt d’actuacions que l’Ajuntament ha duit a terme, tant des de l’àrea d’Infraestructures com des de Model de Ciutat, amb l’objectiu d’embellir l’espai lliure públic i els vials que connecten amb la resta de la barriada.

En concret, les obres de reurbanització d’un tram del carrer Infant Pagà entre els carrers Alfons el Savi i Joan d’Austria i l’acondicionament del solar públic on han permès  reurbanitzar tot aquest àmbit amb nous paviments, soterrament de cablejat aeri, instal·lació de pluvials, nou arbrat i enllumenat. La inversió total, que ha executat l’àrea d’Infraestructures suma 249.379,82 euros.

Aquesta actuació cal sumar les inversions executades des de gener i fins el març de 2020 amb una inversió d’uns 450.000 que permeten la millora integral de l’espai públic del barri de Camp Redó de forma integral.

Així, s’ha dotat l’espai del bloc VIII d’un nou paviment de plataforma única que millora l’accessibilitat i que permet el drenatge de l’aigua de pluja. A tota la zona s’han instal•lat escomeses per al soterrament del cablejat aeri d’Endesa i de telecomunicacions.

Aquestes obres que han executat l’àrea de Model de Ciutat i la d’Infraestructures han permès adequar el solar al qual  s’ubicava el bloc VIII i culminar el procés de millora d’aquest barri.

La inversió que s’ha executat ha dotat a tot l’espai de nou enllumenat de tecnologia LED i s’han disposat pilons a tot el perímetre de l’espai lliure públic. El projecte quedarà culminat amb la sembra de l’arbrat als escocells que s’han deixat preparats.

Aquesta actuació se suma a les obres de millora integral de tots els espais públics de la zona dels habitatges del Camp Redó, s’han renovat totes les infraestructures enllumenat i paviments als carrers Alfons el Savi i Joan d’Àustria. Així mateix, s’han renovat les voreres del carrer Felip II i diversos trams del carrer Cotlliure, també s’hi han aprofitat les obres a la zona per a construir una aturada adaptada per a persones de mobilitat reduïda a l’aturada de la EMT del carrer General Riera.

La millora ha inclòs a més actuació d’asfaltatge als passatges particulars d’ús públic denominats Passatge Vara de Rei i Passatge de l’Ebre.

Així mateix, s’han instal·lat dues illes de contenidors amb dos contenidors de rebuig i EMYA  ha incrementat la neteja a la zona tant pública com privades.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email