Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Can Balaguer acollirà el cicle de música més íntim del 3 al 19 de desembre

Palma, 1 de desembre de 2020.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera i el director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, acompanyats de la presidenta de l’associació Promúsics Mallorca, Isis Montero Expósito, i el vicepresident, Ignasi Simó Orpi Moragues, han presentat el cicle Intimúsica que tendrà lloc al pati de Can Balaguer del 3 al 19 de desembre. “Seguim donant suport a la música des de la complicitat i col•laboració amb el sector, en aquest cas amb una proposta elevada per Promúsics a l’Ajuntament de Palma i que hem treballat conjuntament”, ha dit Noguera.

El cicle neix a proposta de Promúsics, amb l’objectiu de dinamitzar el sector de la música en aquests moments tan complicats. Fruit de l’acord entre les parts, n’ha resultat un cicle íntim de 7 concerts d’estils variats, on diferents grups mostraran els seus treballs en el marc de l’emblemàtic pati palmesà. Per part seva, el director general ha remarcat que “hem intentat fer un cicle divers estilísticament i de qualitat amb grups representatius de la diversitat del teixit musical de la nostra ciutat”.

L’Ajuntament de Palma organitza, en col·laboració amb l’Associació Promúsics Mallorca, el cicle Intimúsica: 7 concerts de petit format i estils variats a l’emblemàtic pati palmesà.

La reserva d’entrades es podrà fer de forma electrònica des del dilluns de la mateixa setmana de cada un dels concerts a la web www.palmacultura.cat, on a més s’hi podrà consultar tota la informació al detall.

Programa Cicle Intimúsica

Dijous 3 de desembre, a les 18 h
Peligrosos Gentlemen

-Dissabte 5 de desembre, a les 12 h
Petit

Dijous 10 de desembre, a les 18 h
Big Yuyu

Divendres 11 de desembre, a les 18 h
Biel Alimanya & The Folsom Rockers

Dissabte 12 desembre, a les 12 h
Dragonera Tango

Dijous 17 de desembre, a les 18 h
Morgana Jazz

Dissabte 19 de desembre, a les 12 h
Yemanjá

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email