Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miquel Àngel Contreras reelegit coordinador de MÉS-Estimam Palma

Palma, 05 de desembre de 2020.- La coalició ecosobiranista ha celebrat aquest dissabte dematí al Casal de Barri Joan Alcover de Palma una assemblea oberta per escollir els membres de la nova Comissió Coordinadora i on Miquel Àngel Contreras ha estat reelegit com a coordinador general de MÉS-Estimam Palma.

Més d’un centenar de persones han participat de la votació que aquests dies ha realitzat la formació ecosobiranista de manera telemàtica per mor de la Covid-19. El coordinador ha estat reelegit amb el 96% de vots dels militants i simpatitzants per tal de complir amb l’objectiu de liderar la tasca del partit de forma paral·lela a la funció institucional que desenvolupen els regidors i regidores de la formació ecosobiranista.


Contreras ha explicat que MÉS-Estimam Palma es fixa com a principals objectius la consolidació de les agrupacions constituïdes recentment, preparar el procés de primàries de 2021 per triar les persones que encapçalaran el projecte en els propers anys i fer feina com a partit en el context generat per la crisi sanitària de la covid-19 i les conseqüències devastadores que ha provocat en l’àmbit econòmic i social. “Tot això, marcant un perfil ideològic clar, assegurant que en aquesta crisi ningú quedi enrere i reforçant l’estima cap al projecte. L’objectiu final: que el partit estigui en les millors condicions per encarar les eleccions de 2023”, ha assegurat el coordinador general de la formació ecosobiranista.

Contreras assumeix la coordinació general de la formació ecosobiranista acompanyat pel seu equip: Jaume Ribas, secretaria d’Organització i Finances, i Teresa Caimari, secretaria d’Acció Política i Comunicació.

A més, han sortit escollides com a persones membres de la Coordinadora de la formació ecosobiranista:

Xisca Mir, Pilar Vico, Rosa Cursach, Esteve Nicolau i Mahecor Mbengue.

D’altra banda, l’assemblea també ha debatut sobre les mesures i polítiques per fer front a la crisi social, econòmica i sanitària de la Covid-19. “Impulsarem polítiques valentes, des de l’esquerra verda, sobiranista i feminista per a què ningú quedi enrere”, ha assegurat en aquest sentit Miquel Àngel Contreras.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email