Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Soterrament de les línies elèctriques al barri de Camp Redó: eliminació de barreres arquitectòniques

Palma, 8 de desembre de 2020.-Aquestes setmanes diferents companyies elèctriques i de telecomunicacions estan començant a retirar pals i cablejat aeri al barri de Camp Redó.  Aquestes tasques són possibles gràcies a la culminació de les obres de canalització del cablejat elèctric al de Camp Redó. El soterrament de les línies ha suposat una inversió de 30.700 euros, inclosa a les obres de reurbanització del barri del Camp Redó que s’han executat amb pressupost de l’àrea de Model de Ciutat, i ha permès eliminar tot el cablejat aeri dels carrers i solars públics situats a Infant Pagà, entre el carrer Felip II i el carrer Alfons el Savi i fins al carrer Joan d’Àustria.

Aquesta obra, projectada des de l’àrea d’Infraestructures en coordinació amb diferents companyies elèctriques durant tot el procés de canvi, permet que aquests carrers siguin més accessibles, ja que ara s’eliminen les barreres arquitectòniques que formaven els pals.

Així mateix, el nou sistema soterrat permet modernitzar i millorar la seguretat de les instal·lacions elèctriques i de telecomunicacions i embellir l’espai públic.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email