Actualitat

Palma explicarà el projecte europeu BioDivercities en el marc del Fòrum per a la reconnexió amb la natura

Palma, 16 de desembre de 2020.- L’Ajuntament de Palma participa demà a la trobada “Ciutats per reconnectar amb la natura”  organitzada pel Fòrum per a reconnexió amb la natura (FORN) que se celebrarà de forma virtual entre les 18.00 i les 20.00 hores amb inscripció prèvia.

La cap de servei de Parcs i Jardins i membre de la Junta directiva de l’Associació Espanyola per Arboricultura, Inma Gascón i la tècnica de l’Oficina de revisió del Pla General, Caterina Amengual presentarà el projecte europeu BioDiverCities a Palma: cap a una ciutat autosuficient i resilient per fer front al canvi climàtic, al qual estan treballant de forma conjunta les àrea de Model de Ciutat, Infraestructures i Accessibilitat i Participació Ciutadana.

Cal recordar que Palma ha estat escollida recentment entre 50 ciutats europees per a treballar en el projecte europeu anomenat BioDiverCities, impulsat pel Centre de Recerca de la Comissió Europea, com a prova pilot per provar com s’ha d’implementar l’Estratègia Europea de Biodiversitat 2030 en els plans urbanístics de les Ciutats, fent especial incidència en l’acceptació social, mitjançant la participació ciutadana.

El projecte de Palma s’exposarà demà en aquesta trobada juntament el d’altres ciutats com ara Madrid, València, Burgos o Santander que han estat escollides perquè estan impulsant estratègies per afavorir aquesta connexió amb la natura.

Més informació i inscripcions: https://forms.gle/oY7d8XwkLKDqFcZh8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *