Actualitat

Els reis Mags envien 44.000 cartes als nins i nines de la ciutat

Palma, 18 de desembre de 2020- L’Ajuntament de Palma, per encàrrec de ses Majestats els Reis d’Orient, ha fet arribar 44.000 cartes als nins i nines de la ciutat menors d’onze anys que estan empadronats a Palma. En les missives, ses Majestats expliquen que enguany també vendran a Palma dia 5 de gener a repartir regals, però els hi demanen la seva col·laboració quedant a casa seguint la Cavalcada que es retransmetrà en directe per IB3 televisió.

La iniciativa hi ha tingut un cost de 3.700 euros (2.400 de disseny i maquetació i 1.300 d’impressió). El repartiment va començar aquesta mateixa setmana amb els primers 20.000 exemplars i finalitzarà la setmana que ve amb la resta. S’ha fet mitjançant el contracte de notificacions de l’Ajuntament, per tant no repercuteix cap cost.

Tots aquells infants que no la rebin podran recollir una còpia a l’Ajuntament de Palma a partir del pròxim dilluns 28 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *