Actualitat

L’Ajuntament redissenya els actes de la Festa de l’Estendard per l’actual situació sanitària

Palma, 23 de desembre de 2020.- Davant l’actual situació sanitària, l’Ajuntament de Palma redissenyarà els actes tradicionals presencials de la Festa de l’Estendard. Els sis grups que conformen la corporació municipal han decidit reconfigurar els actes tradicionals de la Festa, suspenent els actes presencials i engalanant la balconada de Cort amb els escuts, la senyera, el retrat del rei Jaume I i altres símbols de la Festa.

D’aquesta manera, la balconada de Cort despertarà dia 31 de desembre engalanada com a símbol de la Festa després de comprovar que hi ha antecedents històrics que ho permeten. En relació a les Medalles d’Or de la Ciutat, s’ajornen i tindran lloc quan la situació sanitària ho permeti. La Colcada també es suspèn igual que l’ofrena floral de dia 30 al Rei en Jaume. L’únic acte que es manté és el pregó de l’Estendard, que enguany farà l’escriptor Sebastià Alzamora el 29 de desembre. El pregó es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament, no serà obert al públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *