Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament substitueix la Revetla de Sant Sebastià per concerts culturals a espais tancats amb aforament controlat

Palma, 23 de desembre de 2020- La Junta de Govern ha aprovat avui la contractació artística per als concerts que es faran a Palma a les festes de Sant Sebastià en substitució de la Revetla.

El primer concert serà a càrrec de l’artista Miguel Poveda amb l’espectacle anomenat “íntimo”. Es farà el 17 de gener al Teatre Principal de Palma. A l’endemà, dia 18, també al Teatre Principal actuarà la M.O.D.A (La Maravillosa Orquesta del Alcohol), mentre que dia 22 actuarà l’artista Nathy Peluso a l’Auditòrium de Palma.

Així mateix la junta ha donat llum verda a la contractació de tres concerts del cicle “Memòria Musical de Sant Sebastià” que es faran els dies 28, 29 i 30 de gener a l’hangar de l’antic Parc de Bombers del polígon de Son Castelló. Es tracta de concerts homenatge als anys 60, 80 i 90 que comptaran amb grups com Glissando Big Band, Papa Topo o Sexi Sadie.

L’aforament serà limitat, per tant els ciutadans que desitgin accedir-hi hauran de reservar prèviament entrada a través d’internet. Aquesta tendrà un cost simbòlic de 5 euros IVA inclòs per persona i concert. Els diners d’aquesta taquilla simbòlica es destinaran a persones en situació de necessitat o risc d’exclusió social a través d’entitats ciutadanes sense ànim de lucre que treballin per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID19.

Segons ha explicat el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, s’han cercat grups d’estils musicals diversos per arribar a un ventall molt ample de la població. L’objectiu del consistori és “oferir una oferta cultural que substitueixi a la Revetla complint en tot moment les restriccions sanitàries vigent. Hem volgut mantenir el programa de festes de Sant Sebastià, però adaptant-lo a la situació sanitària actual”

Els concerts tenen enguany un cost pròxim als 153.000 euros, això és gairebé un 40 per cent menys que l’any passat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email