Actualitat

L’obra “Mirando la estrella” de Blanca Maria Jaume ha estat la guanyadora del concurs de la Cavalcada dels Reis 2021

Palma, 23 de desembre de 2020-  El jurat del Concurs de cartells Antoni Socias Cladera s’ha reunit per escollir la imatge que representarà la Cavalcada dels Reis Mags a Palma el 2021. La convocatòria ret homenatge a qui va ser director artístic de la Cavalcada a ciutat entre els anys 2010 i 2018, un temps en què va contribuir a la millora de la seva qualitat participativa.

En total s’han presentat 43 cartells, dels quals ha estat escollida per unanimitat  l’obra “Mirando la estrella” de Blanca Maria Jaume. El jurat ha estat compost per representants del Consell de la Infància que avui s’han reunit telemàticament per decidir l’obra guanyadora.

L’obra s’endurà el guardó Antoni Socias, així com una dotació econòmica de 600 euros (als quals s’haurà de descomptar el corresponent IRPF)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *