Actualitat

L’EMT redueix a un terç l’ocupació dels autobusos davant l’actual situació sanitària

Palma, 24 de desembre de 2020.- Davant l’actual situació sanitària, l’Empresa de Transports de Palma (EMT) ha reduït a un terç l’aforament dels autobusos, una mesura que ja està en vigor. D’aquesta manera, les places assegudes i les places de peu seran un 33 per cent de l’ocupació total del vehicle i queden, aproximadament, de la següent manera: en un bus de 12 metres la capacitat total serà de 34 persones i en un de 18 metres, de 48 persones. Fins ara, l’ocupació mitja era del 70 per cent.

Cal recordar que l’EMT té d’altres mesures vigents per complir amb les mesures sanitàries vigents:

  • Les finestres sempre romanen obertes i les portes dels vehicles s’obren a cada aturada, dues accions que permeten que l’aire es renovi de forma constant.
  • És obligatori l’ús de mascareta.
  • Hi ha hidrogel a cada un dels autobusos.
  • Cada autobús té mampares de separació per als conductors.
  • Es recomana fer el pagament amb targeta ciutadana

A causa de la reducció de l’aforament i per evitar cues a les aturades, es demana a la ciutadania que esglaonin al màxim les seves entrades i sortides (per exemple, a l’hora d’anar a fer feina) a les hores punta, en la mesura del possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *