Actualitat

L’Ajuntament suspèn l’arribada dels Patges Reials per motius sanitaris

Palma, 29 de desembre de 2020- L’Ajuntament de Palma ha decidit suspendre les visites dels patges Reials que enguany estaven previstes per als propers dies 30 de desembre, 2 i 3 de gener. Per tal d’evitar la concentració de públic que es produïa cada any a la plaça de Cort, enguany s’havia optat per acostar els patges a altres barriades de Ciutat, en cinc ubicacions diferents.

Atesa l’actual situació pandèmica la policia local recomana suspendre totes aquelles activitats que puguin afavorir les aglomeracions de gent o les formacions de cues. És per això que el consistori ha optat per suspendre aquestes activitats

Pel que fa als Reis Mags es manté la seva arribada a Palma el proper 5 de gener, encara que enguany -a causa de la pandèmia de la COVID-19- es farà una cavalcada sense públic i que els ciutadans només podran seguir en directe des de casa seva a través de la televisió autonòmica de les illes, IB3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *