Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Llum verda a l’ampliació dels usos del Casal de Barri de Son Roca per a executar un projecte de pressuposts participatius

Palma, 5 de gener de 2021.- El Consell de Gerència d’Urbanisme d’avui ha aprovat definitivament la modificació de PGOU consistent en ampliar l’ús principal assignat a l’equipament del Casal de barri de Son Roca. Ara proposarà a la Junta de Govern que s’elevi al Ple per a la seva aprovació definitiva.

“Amb aquesta modificació de planejament donam resposta a una petició dels pressuposts participatius per tal d’ampliar els espais del Casal de barri i poder instal·lar una sala polivalent o un gimnàs. Ara més que mai, els espais municipals han de donar resposta a les necessitats dels veïns i veïnes, sobretot dels barris amb índex alt de vulnerabilitat”, ha dit la regidora de l’àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol.

Truyol afegeix que “els casals de barri i equipaments municipals de proximitat han de ser polivalents per donar resposta a les diverses necessitats, i amb més raó en el context de pandèmia, on els usos docents, d’activitats socials i culturals, necessiten de més espai per garantir el distanciament social i els grups reduïts de participants”.

L’àrea ha dut a terme la tramitació de la modificació puntual del PGOU per ampliar l’ús principal assignat i permetre la instal·lació d’un gimnàs.

En concret, es tracta d’ampliar l’ús principal d’equipament comunitari docent a assignar-li també l’ús sociocultural. Aquesta modificació s’ha duit a terme arran d’una petició de l’Associació de Veïns Nova Son Roca que va resultar seleccionada com a projecte a finançar amb 15.000 euros de la convocatòria dels Pressuposts Participatius, per fer un espai polivalent de superfície de 130m2.

Ara, el projecte es podrà executar amb el tancament de la porxo de la planta baixa de l’edifici existent del Casal de barri de Son Roca amb l’objectiu d’ubicar-hi una sala polivalent o gimnàs.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email