Actualitat

Iniciades les obres de la nova seu de l’IMI al parc dels Ceibos

Palma, 7 de gener de 2021.- L’Àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat ha dut a terme l’encàrrec del projecte i la contractació de les obres de construcció de la nova oficina de l’Institut Municipal d’Innovació (IMI), situada al parc dels Ceibos. La regidora Neus Truyol ha comprovat en primera persona l’evolució de les obres que es varen iniciar fa pocs dies i la instal·lació del cartell informatiu.

L’empresa TECOPSA és l’encarregada d’executar les obres amb un pressupost d’adjudicació d’1.094.819,02€ i una duració aproximada de 5 mesos.

Les noves oficines ocuparan un espai d’uns 1.500 m2, donaran cabuda al centenar de treballadors actuals de l’IMI i permetran unificar els diferents departaments de l’IMI com Cadastre, Cartografia o Informàtica, cosa que suposarà un servei molt més accessible i obert per a la ciutadania. També s’ha previst l’obertura d’una cafeteria, amb una superfície de gairbé 400 m2.

Truyol ha explicat que “aquesta actuació forma part del projecte de reconversió de la Façana Marítima com un espai econòmic i d’innovació de la ciutat” i ha afegit que “recuperam un espai en desús per a apostar per la innovació, la modernitat i l’eficiència energètica”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *