Actualitat

PalmaEduca obre el període d’inscripcions per als cursos d’adults de llengües i formació bàsica i ocupacional

Palma, 8 de gener de 2020- Des d’avui i fins al 19 de gener roman obert el període d’inscripcions per als cursos d’adults, presencials, semipresencials i en línia. El Servei d’Educació de Persones Adultes de l’Ajuntament de Palma ofereix a la ciutadania de Palma major de 16 anys, la possibilitat d’iniciar o continuar una formació al llarg de la vida, prioritzant els que pertanyen a grups o sectors amb mancances o necessitats de formació específica, i especialment aquells amb dificultats per a la integració social o inserció laboral.

En aquests moments s’ofereixen un total de 88 cursos de llengües (anglès, alemany, francès i espanyol), català, noves tecnologies i informàtica, cursos de preparació de la prova de nacionalitat CCSE.  Els cursos s’oferten de manera presencial, semipresencial i en línia.

L’oferta de cursos es realitza tenint en compte les necessitats formatives de la població, per això aquest servei es caracteritza per ser flexible en relació als espais, horaris i calendari. Amb l’objectiu de descentralitzar l’oferta i acostar la formació a la gent que ho sol·licita, es realitzen cursos a diferents barris i s’utilitzen, a més dels centres PalmaFormació Son Malferit i PalmaFormació Mercat Camp Redó, altres espais com Casals de Barri, ubicats a diferents barriades de la ciutat.

El cost de la matrícula és de 38 euros per a les persones empadronades a Palma. Estan exempts de pagar aquest import les persones que no cobrin cap tipus de prestació contributiva o siguin atesos pels Serveis Socials per motius econòmics, a més de jubilades, amb un grau de discapacitat del 33 per cent o superior, les víctimes de violència de gènere i els membres de famílies nombroses amb la corresponent documentació que així ho acrediti. Pel que fa als cursos de català el preu és de 50 euros per als nivells A1-A2, B1-B2 i de 70 per al C1,C2 i LA.

Les persones interessades es poden inscriure als cursos als centres de PalmaFormació Son Malferit i Palma Formació Mercat Camp Redó, a Estudi 6 o a través del web www.cursospalmaeduca.es. Serà necessari fer una prova de nivell. Pel que fa als cursos de català la inscripció s’ha de fer exclusivament en línia a través del portal de l’Institut d’Estudis Baleàrics: http://iebllengua.caib.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *