Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaCultura farà públics els guanyadors dels Ciutat de Palma el proper 20 de gener

Palma, 11 de gener de 2020- L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma farà públics els guanyadors dels Premis Ciutat de Palma dia 20 de gener. Enguany, però, per mor de la situació sanitària provocada pel COVID-19, s’ajorna la tradicional gala d’entrega dels premis que cada any se celebra durant les festes de Sant Sebastià. Tendrà lloc dia 27 de maig al Castell de Bellver.

Els Ciutat de Palma són una línia de suport a la creativitat i la producció literàries, les arts visuals, el còmic, la música, les arts escèniques i l’audiovisual, la investigació, el periodisme i el patrimoni gastronòmic. Enguany com a novetat, s’han incorporat dues noves categories: periodisme i patrimoni gastronòmic.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha reiterat l’aposta del consistori per la cultura com a eix vertebrador de la societat. “La situació sanitària i social que vivim és tan extraordinària que per responsabilitat ajornam la gala dels premis més importants de la Ciutat. Seguim, però, refermant el nostre compromís amb l’impuls de la creació artística i els seus creadors, per això la gala es reprogramarà en els pròxims mesos”. 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email