Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaCultura reprograma el Festival Jazz Palma del 2 a l’11 de juliol

Palma, 15 de gener de 2020.- L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma ajorna el Festival Jazz Palma 2021 que havia de tenir lloc del 5 al 14 de febrer i ja té nova data: del 2 a l’11 de juliol. El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha explicat que “ per responsabilitat amb la situació sanitària actual i perquè volem que el Festival es pugui fer en unes condicions òptimes, aplaçam el Jazz Palma fins a l’estiu. Complim així amb el compromís adquirit amb el sector de reprogramar tots els concerts i activitats per tal de no deixar ningú enrere”.

La segona edició del recuperat festival comptarà amb la presència d’artistes com Perico Sambeat, Muriel Grossmann i Abe Rábade entre d’altres. El Jazz Palma se celebrarà igualment a diferents espais de la ciutat com el Teatre Principal, Es Gremi, l’Irineu Segarra, el Teatre del Mar o el Trui Teatre, a més del Teatre Municipal Xesc Forteza o el Castell de Bellver.

Cal recordar que el Festival comptarà també amb altres activitats complementàries com pugui ser el cicle de Dones & Jazz amb Anna Szostack, Anna Ferrer o Sheela Gathright, amb el patronici de Rosa Blanca. A més, també hi haurà altres activitats complementàries i familiars com un concert de La Fada Despistada amb una Big Band o el concert de “Ultra: música i poesia” sobre dones escriptores de la generació del 27, projeccions de documentals o masterclass.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email