Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT oferirà el doble de freqüències a la L19 des de dia 21 de gener amb motiu dels exàmens a la UIB

Palma, 18 de gener de 2021.- L’Empresa Municipal de Transports oferirà des d’aquest dijous, dia 21 de gener i fins dia 3 de febrer el doble de freqüències a la L19 (UIB i Parc Bit-Porta d’Es Camp) amb motiu de la celebració d’ exàmens presencials al campus de la UIB durant aquests dies.

Amb aquest increment de freqüències s’atén una petició formulada per la UIB i que també havia realitzat l’Associació d’Estudiants Idees de la UIB a l’EMT.

Així, realitzaran el servei de la L 19 (UIB-Porta d’es Camp) el doble de vehicles entre les 7 i les 10 hores i també entre les 13 i les 16 hores, cosa que permetrà que durant aquests dos intervals horaris (que són els que presenten major afluència d’estudiants)  la freqüència de pas dels busos sigui de 10 minuts tant en sentit anada com en sentit tornada.

Una flota segura

Des de l’EMT recorden que la totalitat de la flota està equipada amb mampares, dispensadors de gel hidroalcohòlic homologats per les autoritats sanitàries i els vehicles viatgen amb les finestres obertes per a afavorir la circulació d’aire.

Cal recordar que des del passat 23 de desembre, atenent a la situació sanitària de Palma, l’aforament permès dels busos de l’EMT és d’un 33% i per aquest motiu s’ha reforçat el servei a tota la xarxa en un 15% des de principis de gener. Informació horaris EMT :http://www.emtpalma.cat/ca/inici

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email