Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els teatres municipals recuperen la seva activitat el proper cap de setmana amb el 30% d’aforament

Palma, 25 de gener de 2021.- Els teatres municipals de Palma reprenen la seva activitat complint estrictament amb les mesures sanitàries actuals, com ara el 30% d’aforament. Així, després de l’aturada de 15 dies degut a la suspensió de les festes patronals i de totes aquelles activitats que formaven part del programa de festes, els teatres municipals reobriran el proper cap de setmana amb els espectacles “Anatomia de la Por” i “L’Odissea d’Ulisses Centelles”.

Segons el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, “és important seguir mantenint la cultura viva a la nostra ciutat com a mesura de suport als creadors en un moment de tanta vulnerabilitat del sector”. A més, Noguera ha afirmat que “hem demostrat al llarg de tot aquest temps que la cultura és segura: fins ara no s’ha produït cap contagi a cap activitat cultural a les Illes Balears”. A tot això, cal destacar que a més de la reducció de l’aforament al 30% i del compliment estricte de les mesures sanitàries actuals, tota la programació dels teatres municipals acabarà a les 20:00h seguint les recomanacions del Govern i fomentant la tornada a casa d’hora.

Anatomia de la Por

Els dies 29, 30 i 31 dins el programa “Escena” el Teatre Xesc Forteza acollirà l’espectacle de dansa “Anatomia de la Por”, una obra que es presenta com un viatge a l’íntim país de la por, a l’interior de la vulnerabilitat humana. El filòsof José Antonio Marina, en el seu llibre  Anatomía del miedo, afirma que “no podem eliminar les passions, perquè ens convertiríem en pedres. Hem de comprendre-les, penetrar-hi”. Aquest és el fi i el sentit últim de l’espectacle: penetrar en el fascinant món de les pors, submergir-nos-hi i exposar-les, donant-los forma. Per a sortir-ne, si és possible, una miqueta més valents. Es tracta d’un espectacle de creació col·lectiva amb dramatúrgia de Joan Fullana i coreografia de Mireia Sans Aleu, codirigit per aquests dos creadors, que parteix de la lectura i l’anàlisi del llibre de Marina, de títol homònim.

L’Odissea d’Ulisses Centelles

Dissabte dia 30 de gener a les 18:00h i diumenge 31 a les 12:00h el cicle de teatre infantil i juvenil “Tot i Molt” torna amb “L’Odissea d’Ulisses Centelles”, d’Iguana Teatre. Una divertida aventura marítima en què Ulisses Centelles, un descendent del protagonista de l’Odissea, ajudat per dues intrèpides actrius-ballarines, recupera els paisatges i els personatges mítics d’aquest relat apassionant. En clau de comèdia,  l’acció se situa en una Mediterrània actual col·lapsada per la saturació turística, la contaminació, els greus problemes migratoris i la sobreexplotació econòmica. L’obra dura 47 minuts i és recomanda per a infants d’entre 5 i 12 anys.

Tota la informació de la programació i la venda electrònica d’entrades està disponible al web www.palmacultura.cat i a l’APP Palma Cultura.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email