Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS-Estimam Palma es reafirma en el seu rebuig a l’ampliació de l’aeroport de Son Sant Joan

Palma, 28 de gener de 2021.- MÉS-Estimam Palma reitera el seu rebuig total a les obres d’ampliació que AENA continua executant a l’aeroport de Son Sant Joan. L’ens aeroportuari acaba d’adjudicar un contracte per ampliar les passarel·les de dos mòduls a l’aeroport de Palma. En concret, s’han adjudicat les obres d’instal·lació de noves passarel·les d’embarcament de passatgers als mòduls A i D per valor de 12,3 milions d’euros. Aquestes obres suposaran el creixement dels dos mòduls amb més portes d’embarcament.

En aquest sentit, el coordinador de la formació ecosobiranista, Miquel Àngel Contreras, ha afirmat que “aquesta pandèmia ha demostrat que el monocultiu turístic vigent és fràgil i obsolet, el que fa evident que hem de treballar per la diversificació econòmica i el canvi de model turístic. El projecte que planteja AENA no té cap tipus de sentit”.

Miquel Àngel Contreras: aquesta pandèmia ha demostrat que el monocultiu turístic vigent és fràgil i obsolet, el que fa evident que hem de treballar per la diversificació econòmica i el canvi de model turístic. El projecte que planteja AENA no té cap tipus de sentit”.

A més, el coordinador ecosobiranista ha recordat que “la mobilitat és un dret per als residents, però l’aeroport no pot ser una màquina de generar ingressos que se’n van a Madrid i no retornen, mentre la ciutadania de Palma suporta els perjudicis mediambientals i de pressió humana”.

MÉS-Estimam Palma recorda que l’aeroport de Palma obté beneficis anuals de més de 200 milions d’euros, i la reinversió és nul·la. AENA AENA té un deute històric amb Palma, i les Illes. “És una greu irresponsabilitat obviar les afectacions que ja patim dia a dia com a conseqüència de l’emergència climàtica. Per això, ens oposam a les obres d’ampliació de l’aeroport”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email