Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comença el procés per construir el nou eix cívic de Cotlliure


Neus Truyol: “Feim una passa més per superar la reurbanització tradicional. Cotlliure és l’exemple de l’aposta per la connexió amb la natura i la lluita contra l’emergència climàtica; per crear espais humanitzats; i pel foment de la ciutat a peu, amb espais públics oberts que propiciïn la cohesió social entre barris”

Palma, 8 de febrer de 2021.- Les empreses interessades ja poden presentar les seves propostes de projecte per a l’eix de Cotlliure. L’encàrrec del projecte compta amb un procés de participació ciutadana previ i inclou la direcció d’obres de reurbanització tàctica als carrers Camp Redó i Cotlliure. El pressupost de licitació és de 62.190,19 euros.

La primera fase del procés participatiu està previst que s’executi en 2 mesos i a continuació la redacció del projecte en 4 mesos més. Una tercera preveu la direcció de l’obra, que s’executarà finalment durant 12 mesos.

L’àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat posa en marxa així el procés de transformació urbana de l’eix cívic de Cotlliure amb els principis de l’urbanisme tàctic, la sostenibilitat i l’urbanisme col·laboratiu. Concretament, l’àrea d’intervenció d’aquest projecte avarca una superfície de 22.463m2 amb una longitud lineal de més de 1.120m, entre la plaça París i el carrer Bisbe Bernat Nadal.

“Feim una passa més per superar la reurbanització tradicional. Cotlliure és l’exemple de l’aposta per la connexió amb la natura i la lluita contra l’emergència climàtica; per crear espais humanitzats; i pel foment de la ciutat a peu, amb espais públics oberts que propiciïn la cohesió social entre barris. Cotlliure és la demostració que una nova manera d’entendre la ciutat és possible, i que ho farem”, ha dit la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email