rof60vgrg22e9hbrp2wbfu00upzrj4

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Escola de Música retorna a les aules esglaonadament a partir de dilluns que ve

Palma, 12 de febrer de 2021.- L’Escola Municipal de Música de Palma reprèn de manera esglaonada les sessions presencials a partir de dilluns que ve, dia 15 de febrer. La setmana del 15 al 19 començaran els infants de 0-6 anys, ambdós inclosos, i també els adults. Els alumnes que es trobin en la franja d’edat compresa entre els 7 i els 18 anys faran durant aquesta setmana les tutories corresponents al primer quadrimestre, que seran telemàtiques. Serà la setmana del 22 al 26 quan s’incorporin presencialment.

Pel que fa a les Orquestres de Vent i l’Orquestra 2 es reincorporaran segons criteris climatològics, ja que donat el nombre d’integrants no es poden fer a l’interior de l’escola. Els cors dels divendres es faran al vestíbul del teatre, tot i que s’hauran d’anul·lar en cas que hi hagi qualque espectacle.

Tal com estableix l’Ordenança reguladora dels preus públics de l’EMMP, les sessions que no es duguin a terme pels motius esmentats es descomptaran proporcionalment de la quota mensual. Aquest retorn a les aules es farà tot seguint les mesures sanitàries marcades per fer front a la COVID-19 i amb totes les garanties de seguretat per als alumnes i professors.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email