Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat aprova la cessió d’un solar a la Conselleria de Salut per a la construcció d’un Servei d’Urgències d’Atenció Primària a Pere Garau

Palma, 17 de febrer de 2021.- La Junta de Govern ha aprovat aquest dimecres la cessió d’un solar a la Conselleria de Salut i Consum per a la dotació d’un nou Servei d’Urgències d’Atenció Primària (SUAP).  El solar fa 1929 metres quadrats i confronta amb el carrer Sant Damàs, amb un espai lliure i un vial i està destinada a equipament sociocultural. La Conselleria va traslladar a l’Ajuntament un solar a la zona per a la millora de les prestacions sanitàries de la barriada. A més, actualment s’està tramitant la cessió d’un segon solar per a la Zona Sanitària de Pere Garau.

L’àrea de Model de Ciutat ha dut a terme la tramitació corresponent per tal que el solar pugui ser posat a disposició de la Conselleria. A continuació, Patrimoni, que gestiona l’Àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior, és qui s’ha encarregat de la cessió. L’Àrea de Turisme, Sanitat i Consum s’ha coordinat amb la Conselleria per donar solució a les necessitats sanitàries de la zona.

Neus Truyol: Des de Model de Ciutat feim feina per cobrir les necessitats sanitàries posant a disposició els espais més òptims per a configurar el nou mapa sanitari de la Conselleria” 

“Des de Model de Ciutat feim feina per cobrir les necessitats sanitàries posant a disposició els espais més òptims per a configurar el nou mapa sanitari de la Conselleria”, ha dit la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol.

El Govern s’encarregarà de fer el canvi d’ús del solar d’acord amb l’Ajuntament. S’ha triat aquest solar perquè és el que té major capacitat edificatòria. La finalitat de la cessió s’haurà de complir en el termini màxim de 5 anys i s’ha de mantenir el seu destí durant els 30 següents. En cas d’incompliment o falta d’ús, es produirà la reversió automàtica de l’acord.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email