Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS-Estimam Palma denuncia davant la Fiscalia els atacs feixistes a les escultures d’Emili Darder i Aurora Picornell

Palma, 22 de febrer de 2021.- El coordinador de MÉS-Estimam Palma, Miquel Àngel Contreras, i el regidor d’Educació, Política Lingüística i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió, han presentat aquest dilluns dematí una denúncia davant la Fiscalia de les Illes Balears pels atacs feixistes a les escultures del batle republicà de Palma, Emili Darder, i d’Aurora Picornell.

La formació ecosobiranista ha denunciat els atacs davant la Fiscalia per presumpte delicte de danys agreujats (art 263 del Codi Penal) a causa de l’efecte causat sobre bens de domini o ús públic i pressumpte delicte d’odi (art. 510 del Codi Penal), per humiliació envers les víctimes del feixisme, i insta al Ministeri Fiscal a iniciar una investigació per esclarir aquests fets i dur la persona o persones responsables davant la Justícia. M

Miquel Àngel Contreras: “no podem permetre que els atacs a la memòria col·lectiva i a la memòria de les persones que van ser assassinades per defensar la democràcia i la justícia social quedin impunes”.

En aquest sentit, el coordinador de MÉS-Estimam Palma ha manifestat que “no podem permetre que els atacs a la memòria col·lectiva i a la memòria de les persones que van ser assassinades per defensar la democràcia i la justícia social quedin impunes”.

Per la seva banda, el regidor ecosobiranista Llorenç Carrió ha assegurat que “no és casual que s’ataquin les escultures en record de persones que representen els valors democràtics, com van ser Aurora Picornell i Emili Darder”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email