Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS-Estimam Palma aprova el seu Pla de feina, amb el compromís de continuar posant les persones en el centre de les polítiques municipals

Palma, 23 de febrer de 2021.- MÉS-Estimam Palma ha celebrat avui una Assemblea online, en el decurs de la qual ha aprovat el seu Pla de feina per als propers dos anys. Es tractava d’un compromís de la nova Coordinadora del partit, elegida el passat desembre. MÉS-Estimam Palma s’ha compromès a continuar fent feina des de la participació ciutadana a favor d’una Palma més verda, més sostenible i més igualitària.

El Coordinador del partit, Miquel Àngel Contreras, ha remarcat que “MÉS-Estimam Palma continuarà posant el benestar de les persones en el centre, més encara en moments tan difícils per a la majoria de la població, especialment per als treballadors i les treballadores. Per això seguirem prioritzant el rescat social de la ciutadania per davant del dels bancs i dels fons voltor. Continuarem blindant els drets i garantint la protecció social perquè ningú quedi enrere”.

Miquel Àngel Contreras: “Els col·lectius i partits que propugnen polítiques d’odi i de retallades de drets dels més febles sempre ens tendran davant”.

“També ens comprometem a seguir impulsant i reclamant accions per diversificar la nostra economia. El nostre objectiu és treballar per transformar el nostre model de ciutat, reduir la dependència excessiva del Turisme i construir una Palma més verda, més humana i més sostenible”, ha assenyalat Contreras.

Per últim, el Coordinador de MÉS-Estimam Palma ha recordat que “la situació és gravíssima i necessitam la implicació de totes les institucions suprainsulars –el Govern de les Illes Balears, l’Estat i la Unió Europea- per donar-hi resposta. Tenim molt clar el perill que, en uns moments de crisi com aquest, representa l’extrema dreta amb els seus discursos racistes, masclistes, homòfobs i antimallorquins. Els col·lectius i partits que propugnen polítiques d’odi i de retallades de drets dels més febles sempre ens tendran davant. Només en sortirem amb una societat més lliure, més igualitària i més cohesionada”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email