Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Neus Truyol presenta el projecte Biodivercities al Consell Municipal de la Infància

Palma, 5 de març de 2021.- La Coordinadora de Benestar Social, Catalina Trobat, i la regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, han participat en la VIII sessió ordinària del Consell d’Infants i Adolescents de Palma, que ha comptat amb la presència destacada de la científica i investigadora, Alícia Sintes, en el marc de la campanya Palma Pioneres. La iniciativa té per objectiu aprofundir en la figura de sis dones que els infants han escollit prèviament, entre les quals hi ha, a més de Sintes, Aina Moll, Alba Torrens, Ada Hegerberg, Katherine Switzer i Pilar Montaner. En la sessió també s’ha procedit a la incorporació de dos nous membres al Consell i la renovació de dos més, amb la qual cosa ja hi ha 28 dels 32 i s’espera que en breu tot el Consell estigui renovat.

L’Ajuntament ha agraït als consellers i conselleres que les seves idees, suggeriments i aportacions no sols facin de Palma una Ciutat Amiga de la Infància sinó que recordin a totes les persones adultes que cal intentar canviar i millorar el que no agrada. Les diferents àrees municipals han preparat els encàrrecs que els ha fet el Consell, al mateix temps que s’han incorporat els que han fet els centres educatius i entitats d’infància que representen els consellers i les conselleres. La regidoria de Benestar Social remarca que la infància és una prioritat per a aquest Ajuntament.

La regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, ha presentat el projecte de Biodiversities als consellers i conselleres. La regidora ha explicat que l’objectiu és incrementar la biodiversitat a Ciutat dins els espais urbans i, al mateix temps, fomentar la participació ciutadana. És en el marc d’aquesta línia de feina que es demana al consell la seva implicació en el disseny i creació de jardins de pol·linitzadors en parcs existents, per tal d’incrementar la biodiversitat i ajudar a la important tasca de la pol·linització per part dels insectes.

Nova plana web: Palma Ciutat Antiga

Per tal que tota la ciutadania conegui el que es du a terme a Palma com a Ciutat Amiga de la Infància, i donar a conèixer els drets dels infants, l’Ajuntament ha presentat una plana web. Es tracta de Palma Ciutat Antiga, que ha posat en marxa l’àrea de Participació Ciutadana per tal de difondre actuacions en matèria d’infància i adolescència.

El web incorpora un calendari per estar al corrent de les activitats relacionades amb la infància, un apartat per donar a conèixer els drets dels infants i els tallers que es fan en la matèria a centres educatius i entitats, informació sobre el consell de la infància, notícies, un punt de contacte; així com enllaços als diferents perfils de xarxes socials de les quals disposa. També incorpora una intranet perquè els consellers i conselleres puguin penjar documents, fer publicacions, organitzar trobades virtuals o editar el calendari.

El consell també ha repassat el resultat de l’encàrrec fet per Participació Ciutadana relacionat amb el Pregonet de Sant Sebastià i la participació única dels infants al jurat del Concurs de Cartells de la Cavalcada dels Reis d’Orient 2021.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email