Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaCultura cedeix temporalment un espai situat a la Llonja a ProMusics i l’AAVIB

Palma, 8 de març de 2021.- El tinent de balte de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, la presidenta de l’Associació d’Artistes Visuals de les illes Balears, Mercedes Prieto i la presidenta de ProMusics, Isis Montero, han signat avui un acord de col·laboració que inclou la cessió d’un espai municipal al carrer del Mar número 22 perquè les entitats hi puguin portar a terme les seves activitats. “Amb aquest acord donam compliment al Pla de Xoc que posàrem en marxa per donar suport al sector cultural, un dels més afectats per la crisi sanitària de la COVID-19”, ha dit el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera. Un dels punts d’aquest full de ruta era precisament “Facilitar l’ús dels espais municipals al sector cultural i establir acords de col·laboració amb les associacions per poder fer ús dels espais municipals”.

El local té gairebé 40 metres quadrats i consta d’una sala diàfana i un bany, a més de mobiliari d’oficina. Ambdues associacions, que són les que van sol·licitar l’ús del seu espai, hi podran realitzar les seves activitats fins al 31 de desembre de 2021. Les entitats hauran de tenir contractada una assegurança de responsabilitat civil per poder cobrir qualsevol incident que hi pugui haver. Les entitats es faran càrrec de la neteja i l’Ajuntament de les despeses corrents d’electricitat i aigua.

“Ens complau haver arribat a aquest acord, ja que un dels objectius de la regidoria és posar en valor els espais culturals de la ciutat perquè les diverses associacions puguin gaudir d’un lloc on fer les seves activitats”, ha recordat el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email