Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaCultura amplia 15 dies el termini de la consulta per a l’adquisició d’obres d’art contemporani, que s’allargarà fins dia 28 de març

Palma, 11 de març de 2021.- La regidoria de Cultura i Benestar social de l’Ajuntament de Palma ha decidit prorrogar 15 dies més el termini per a la presentació de propostes a la Consulta per a l’adquisició d’obres d’art contemporani, vista la quantitat de sol·licituds i per tal de poder respondre adequadament aquelles consultes arribades al llarg dels darrers dies.

En paral·lel, amb l’objectiu de facilitar al màxim la informació i la presentació de propostes a les persones interessades, l’Ajuntament ha publicat a la web www.palmacultura.cat un document annex com a Guia i aclariments sobre la Consulta,  amb l’afany de poder resoldre els dubtes més comuns exposats des de l’inici del procediment.

A mode de recordatori, tant les bases com els documents annexos es poden consultar a la web de Cultura (www.palmacultura.cat). La presentació de propostes finalitzarà dia 28 de març inclòs. 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email