Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Finalitzen les obres de millora i adequació de la Ciberaula de Can Ribas, al barri de la Soledat

Palma, 19 de març de 2021.- Els infants de La Soledat ja poden gaudir d’un espai adaptat per tal de desenvolupar les diferents actuacions educatives des que s’han enllestit les obres de millora i adequació de la Ciber de Can Ribas, al barri de la Soledat. A més d’aquestes activitats en horari d’horabaixa, també s’hi du a terme Tens Talent, un programa d’innovació educativa per a la identificació i promoció del talent. El programa proposa una metodologia pautada d’intervenció amb infants en espais educatius destinada a la identificació del talent i al seu desenvolupament.

Aquest nou espai està ubicat a la primera planta de l’edifici de Can Ribas. Les obres d’adaptació i els subministraments han anat a càrrec de l’Ajuntament, i la Fundació “La Caixa” s’ha encarregat d’equipar l’espai i mitjançant un conveni amb l’entitat Grec finança les despeses de personal. Des de fa més de 10 anys l’Ajuntament de Palma i la Fundació Bancària “La Caixa” desenvolupen conjuntament el Programa CaixaProinfància on, entre d’altres serveis, destaquen les 4 Ciber Aules ubicades a espais municipals i gestionades per entitats del tercer sector de Palma.

Amb aquestes millores els infants podran gaudir d’un espai adaptat per tal de desenvolupar les diferents actuacions educatives els horabaixes i el programa d’innovació educativa Tens Talent.

L’objectiu de totes elles és reduir el risc de vulnerabilitat. En el cas d’aquesta de la Soledat, un total de 19 infants gaudeixen de dilluns a divendres d’aquest espai millorat que serveix com a eina conjunta de col·laboració entre els tècnics municipals i els educadors de l’entitat per treballar i millorar les condicions socioeducatives dels infants i les seves famílies. 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email