Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament lloga un local a Pere Garau per obrir una nova biblioteca municipal a la barriada

Palma, 31 de març de 2021.- La Junta de Govern ha aprovat el lloguer d’un local situat a la plaça de Pere Garau 2 on instal·lar una nova biblioteca municipal a la barriada. Aquest nou equipament estarà situat just davant el mercat i disposarà de 150 metres quadrats. El preu del lloguer és de 127.050 euros per als propers 5 anys, a raó d’una despesa mensual de 2.117,50 euros IVA inclòs. “Amb aquesta nova biblioteca complim un dels objectius de legislatura: augmentar els equipaments públics d’una barriada tan poblada com Pere Garau. La biblioteca que volem a la barriada ha d’anar més enllà de la seva funció de promoció de la lectura i el coneixement ha de ser un espai important per a la trobada entre cultures”, ha dit el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

En aquests moments, els tècnics fan feina en el projecte d’adequació del local, així com en l’adquisició de mobiliari i fons de llibres amb l’objectiu de poder inaugurar la biblioteca a principis del 2022.

La biblioteca tendrà un horari extens, de matí i tarda de dilluns a divendres i també dissabte dematí. A més dels serveis bàsics de biblioteca, com són la consulta en sala, préstec i foment de la lectura, es farà feina amb diferents col·lectius  per a realitzar diverses activitats per a adults i infants de manera periòdica. “L’objectiu és crear un centre generador de coneixement, integrador, aliat amb les associacions veïnals i potenciador de la barriada”, ha conclòs Noguera.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email