Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dilluns es durà a terme una renovació integral de la plaça de Pere Garau i els carrers dels voltants

Palma, 8 d’abril de 2021.- El proper dilluns, 12 d’abril, L’Ajuntament de Palma durà a terme una intervenció integral per renovar l’asfaltat dels carrers adjacents al mercat de Pere Garau i l’enrajolat de la plaça.

Aquesta intervenció, que suposarà haver de tancar el mercat al públic durant dia 12, s’ha coordinat amb l’àrea de Mercats de l’Ajuntament de Palma amb l’objectiu de minimitzar les molèsties tant als  placers com als veïns de la zona i executar unes obres que permetran embellir aquest espai i millorar la seva accessibilitat i suposaran una inversió que suma 43.500 euros entre l’asfaltat de carrers i la renovació del paviment de la plaça.

Així, des de primera hora de dilluns dia 12 s’asfaltaran 3.600 metres quadrats dels carrers adjacents al mercat: Francesc Manuel de los Herreros, Arquebisbe Aspàreg, Gabriel Llabrés i Tortcuato Luca de Tena i la previsió és que, una vegada s’enllesteixi la pavimentació, entre darrera hora de dilluns i la matinada de dimarts dia 13, concloguin les tasques de pintura i senyalització horitzontal d’aquests carrers.

Amb motiu de les tasques d’asfaltat dilluns dia 12 les línies de l’EMT L5, L16, L27, L28 i L39 s’hauran de desviar al seu pas per aquests carrers des de les 7 del matí.

A més d’aquesta obra, i amb l’objectiu d’evitar futures intervencions, s’ha planificat renovar el paviment més deteriorat de la plaça de Pere Garau. En concret, es renovaran unes 600 rajoles i s’invertiran 7.500 euros en aquesta renovació.

Renovació en dues fases

Aquestes tasques es realitzaran en dues fases i afectaran al mercat temporal que s’instal·la als exteriors de la plaça. Així, d’una banda, entre dilluns dia 12 i dimarts dia 13 es renovarà l’enrajolat de la zona de la plaça més propera al carrer Aragó i dilluns dia 19 i dimarts dia 20 es renovarà l’enrajolat del costat de la plaça més proper al carrer Manacor.  

D’aquesta manera, durant aquests dies únicament es podrà muntar el 50% del mercat temporal de Pere Garau.

Cal recordar que aquestes tasques formen part del Pla Renove que l’Ajuntament està executant al barri de Pere Garau al llarg del mesos de març i abril  i que suposa una inversió total en aquest barri de gairebé 680.000 euros.

Una vegada hagi conclòs aquesta intervenció a la zona del mercat s’ha planificat millorar el drenatge dels escocells més propers a la plaça i crear un sistema per plantar nous arbres en aquesta zona, previsiblement a finals d’aquest mes. 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email