Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les Biblioteques de Son Cladera, Son Ximelis , Son Sardina, Son Gotleu i Coll d’en Rabassa organitzen la setena edició del Concurs juvenil de Microrelats

Palma, 10 d’abril de 2021.- Les Biblioteques de Son Cladera, Son Ximelis, Son Sardina, Son Gotleu i Coll d’en Rabassa tornen a orbanitzar la setena edició del Concurs juvenil de Microrelats. En aquesta edició la proposta temàtica proposa aguditzar la creativitat, ja que els textos han de transcórrer a la Mallorca de l’any 3000.  

Els joves de 12 a 18 anys podran fer arribar els seus relats a una de les cinc biblioteques organitzadores. El termini és del 19 al 24 d’abril. Els relats es poden escriure en català o en castellà i la seva extensió ha de ser entre 300 i 400 paraules. Hi ha dues categories segons l’edat: de 12 a 14 anys i de 15 a 18. Enguany el premi de cada categoria serà una tauleta tàctil i el segon un xec per a llibres.

Com a novetat, aquest dilluns dia 12 d’abril a les 18h de l’horabaixa, s’ha organitzat una xerrada en xarxa amb els escriptors Sebastià Portell i Laura Gost. Ambdós aproparan les seves experiènces als més joves, que podran conèixer de primera mà com van començar a ser escriptors, com va ser el procés de trobar un editor, etc.

En les anteriors edicions han participant d’aquest concurs de relats més de 350 joves. També hi ha col·laborat nombrosos centres educatius de Palma, com ara l’IES Son Rullán, CC CIDE, CC Sant Josep Obrer, CC Sant Antoni Abad, IES Madina Mayurca, IES Francesc de Borja Moll, CEIP Pere Rosselló i Oliver, IES Josep Sureda i Blanes, IES Antoni Maura, Col·legi San José de la Montaña, CEIP Es Molinar, etc.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email