Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Obre al públic el primer parc infantil inclusiu i sensorial de Palma

Palma, 16 d’abril de 2021.- L’Ajuntament de Palma ha inaugurat aquest divendres horabaixa el primer parc amb accessibilitat de Palma, situat dins el parc de la Riera. El nou parc ha suposat una una inversió de 611.852,22 euros i ha contribuït a generar 16 llocs de feina. Aquesta obra, que ha estat executada per l’empresa ACSA Obras e Infraestructures, ha transformat aquest espai -que quedà malmès pels efectes d’un incendi a l’estiu de 2019- en el primer parc inclusiu i sensorial complet de la ciutat.

En aquest sentit, aquest nou model de parc obre un camí perquè Palma tingui parcs inclusius, atenent així una important reivindicació històrica i contribuint a avançar en Palma com a ciutat amiga de la Infància. Aquest nou parc simula les sensacions que s’experimenten al bosc de Bellver i crea el primer parc de Palma que dona resposta a l’accessibilitat universal.

A més, des de l’oficina d’Accessibilitat s’ha treballat perquè aquest sigui un lloc orgànic amb una zona de jocs coberta per una estructura tèxtil que proporciona ombra als jocs infantils. El disseny d’aquest parc, que es començà a construir a finals del mes de setembre, entén la ciutat des d’una perspectiva més amable, més sostenible i més accessible i crea itineraris sensorials que podran atendre les diferents discapacitats (física o motora, sensorial, auditiva, visual, intel·lectual i psíquica).

Així, l’espai està integrat per dunes de diferents alçades recobertes amb herba artificial on els infants podran desenvolupar les seves activitats lliurement. S’han col·locat elements de subjecció com cordes o trocs que permeten l’escalada a tots els punts de les dunes i tubs circulars que travessen les dunes.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email