Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comencen les proves selectives de Treball Social de l’Ajuntament

Palma, 17 d’abril de 2021.- Un total de 282 persones s’han inscrit a les proves per a les 5 places de taxa de reposició que han començat aquest dematí primera hora. És la primera de les proves selectives de Treball Social que l’Ajuntament de Palma duu a terme entre avui i el proper dissabte 24 d’abril. En total, s’han convocat 46 places per a les quals es presenten 614 persones.

Dissabte que ve serà el torn de les 41 places de la taxa d’estabilització, amb 332 aspirants. Els exercicis tindran lloc a diferents aules de l’Edifici Jovellanos de la UIB. Tota la informació de les proves i la distribució de les aules està disponible a la web municipal www.palma.cat. https://seuelectronica.palma.es/portal/PALMA/sede/se_contenedor2.jsp?seccion=s_fdoc_d4_v1.jsp&contenido= 125143&tipo=5&nivel=1400&codResi=1&language=ca.

El proper dilluns es publicarà la distribució d’aules de les proves del 24 d’abril.

Protocol COVID-19

L’Ajuntament de Palma ha activat per a les diferents proves selectives de places de Treball Social el protocol sanitari per a aspirants a processos selectius municipals. L’objectiu és garantir tant un entorn de seguretat sanitària que previngui possibles contagis, com el dret d’accés a la funció pública en condicions d’igualtat dels aspirants i el dret a l’efectivitat del procés selectiu. Així, aquest protocol preveu la possibilitat de realitzar la prova un mes després a les persones que acreditin que han d’estar confinades per COVID i ho hagin comunicat en les condicions corresponents abans de l’inici de l’examen.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email