Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat inverteix 97.500€ en reformar un edifici d’habitatges municipals

Palma, 22 d’abril de 2021.- L’Àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat a través del Patronat Municipal de l’Habitatge promou una rehabilitació dels edificis d’habitatges municipals per millorar la seva eficiència energètica i reparar les cobertes. La regidora Neus Truyol ha recordat que ja amb els doblers de Romanent s’han gastat més de 1,17 milions d’euros en rehabilitar els edificis del Tirador i del carrer Aragó.

“Ara aprovam el projecte i licitam les obres per reformar la façana i les zones comunes de l’edifici plurifamiliar situat al carrer Bastió del Príncep, número 5”. L’edifici compta amb 10 habitatges i es va construir l’any 1995, i tot i que s’han realitzat tasque de manteniment per part del PMH-RIBA, els darrers anys ha patit un fort deteriorament degut a la seva ubicació a primera línia de mar i la manca de manteniment dels elements estructurals.

L’obra té un pressupost de 97.443,93€ i consisteix en la rehabilitació de la part externa de l’edificació, amb el canvi de la fusteria exterior (persianes), la reparació de les cobertes, la reforma del sistema elèctric i d’il·luminació comunitari, així com tots els acabats de les zones comunes de tot l’edifici.

El projecte ha estat redactat per un l’arquitecte del Patronat i ara inicia el seu tràmit de licitació. L’objectiu és que en dos mesos les obres ja puguin començar.

“Ens ocupam de dignificar els espais comunitaris i l’estat de conservació dels edificis municipals que alberguen habitatges públics. És un objectiu millorar i dignificar el parc d’habitatges públic, garantint nivells alts de confort i sobretot reduir la despesa energètica, i per tant fer-los més eficients”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email