Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Publicat el llistat provisional de les obres presentades a la consulta per a l’adquisició d’obres d’art contemporani de l’Ajuntament de Palma

Palma, 27 d’abril de febrer de 2021.- L’Ajuntament de Palma ha fet públic avui el llistat provisional de les obres presentades a la consulta per a l’adquisició d’obres d’art contemporani de l’Ajuntament de Palma, que suma un total de 539 obres de 165 artistes.

Cal recordar que per primera vegada l’Ajuntament de Palma ha posat en marxa una convocatòria oberta i transparent per a la millora i selecció de noves obres d’art contemporani per al fons municipal, que compta amb un pressupost total de 150.000€ i que es realitzarà a través d’una comissió d’experts i professionals en la matèria.

Ara, les persones interessades disposen de tres dies naturals per a presentar al·legacions i, en paral·lel, en els propers dies es procedirà al nomenament de la comissió avaluadora de les propostes presentades. Aquesta comissió serà l’encarregada d’emetre una proposta a l’Ajuntament que detallarà quines són les obres que considera d’interès per a la seva adquisició.

Per a més informació es pot consultar el web www.palmacultura.cat

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email