Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Son Gotleu celebra la reforma de les pistes esportives del barri amb una actuació de bàsquet-ritme

Palma, 28 d’abril de febrer de 2021.- El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, el regidor de Districte, Daniel Oliveira, i el Director general d’Accessibilitat, Toni Martín, han participat avui de la inauguració de les pistes esportives de bàsquet d’Orson Welles reformades per l’Ajuntament. “L’objectiu és promoure la salut, l’esport i la participació dels centres escolars als espais públics amb l’objectiu de dinamitzar la vida de la barriada”, ha dit Carrió.

Tot coincidint amb el Dia de l’Educació Física, s’hi ha fet una demostració de bàsquet-ritme, que ha comptat amb el suport d’Ajuda en Acció i de la Conselleria d’Afers Socials i Esport del Govern. L’activitat fusiona dos projectes de llarga trajectòria al barri com són Sóns de Barri i Barri Olimpíades (Música i Esport). Durant els mesos de febrer i març de més de 100 dels 8 grups bimbolla triats han treballat el ritme, la coordinació individual i grupal, la cohesió del grup a través del bàsquet, amb la idea de posar en comú tot allò que s’ha après durant aquestes sessions. “Estam satisfets que després dels moments tan difícils viscuts arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 els nins puguin tornar a fer aquestes activitats esportives i musicals amb dimensió comunitària”, ha matisat Carrió.

Una petició històrica

Fa aproximadament 2 anys que els docents i escolars dels centres educatius, amb la coordinació i col·laboració del programa d’Escoles Obertes del barri, volgueren promoure una activitat lúdico esportiva al barri de Son Gotleu i adherir-se al Dia de l’Educació Física al carrer. En un reconeixement per les places i pistes esportives públiques del barri es va evidenciar el mal estat en què es trobaven. D’aquí va sorgir la idea i la petició que els escolars o la comunitat educativa feren al Regidor del Districte de Llevant de Palma per a la seva millora. Des del barri reclamaven poder desenvolupar-hi activitats de manera segura i digna, i recuperar així un espai del barri per al joc i la pràctica esportiva dels infants i joves.

Ara, passats dos anys, aquesta demanda s’ha vist acomplerta. Les pistes de la Plaça d’Orson Welles han millorat molt el seu aspecte, gràcies a la intervenció feta per l’Àrea d’Infraestructures.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email