Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El projecte de BioDiverCities es trasllada a la biblioteca

Palma, 1 de maig de 2021.- L’àrea de Model de Ciutat va ser escollida per la Comissió Europea per a desenvolupar el projecte pilot de BioDiverCities a Palma amb l’objectiu d’incrementar la biodiversitat dins els espais urbans amb iniciatives que fomentin la participació ciutadana, i en especial la participació dels nins, nines i adolescents.

És per això que des de l’Àrea de Model de Ciutat va fer un encàrrec el mes de març al Consell d’Infants i Adolescents de Palma per al disseny i creació de jardins de pol·linitzadors a diferents parcs de Palma. A aquest projecte dins BioDiverCities també hi participen les àrees de Participació i Infraestructures, així com l’IMEDEA amb el projecte LIFE 4 Pollinators.

El membres del Consell d’Infants ha duit a terme aquest divendres una activitat específica als jardins de La Petrolera, la biblioteca municipal del Molinar. Concretament han realitzat activitats a l’exterior de l’edifici per conèixer a través de diferents jocs i una gimcana el procés de pol·linització dels insectes que es dur a terme en aquesta època de l’any.

A més, i gràcies a la biblioteca de Can Sales, els membres del Consell d’Infants han rebut en préstec una guia de lectura i un ampli catàleg de llibres i lectures de sensibilització i educació ambiental per seguir formant-se en aquest tema.


Per tant, l’àrea de Cultura i la biblioteca de Can Sales inauguren amb aquesta acció la seva col·laboració amb el projecte BioDiverCities i els jardins pol·linitzadors, amb l’objectiu de posar a l’abast de tota la ciutadania, i especialment dels infants i joves de ciutat, el catàleg de lectura per contribuir a crear més propostes i experiències de millora dels espais verds de ciutat i l’increment de la biodiversitat urbana.

La col·laboració de les biblioteques municipals permetrà crear espais dins les biblioteques de consulta específica d’un ampli catàleg de llibres i lectures diverses sobre els insectes i la biodiversitat, per ampliar la sensibilitat i l’educació ambiental.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email